Uncategorized · 8 listopadu, 2013

Printic – všechny okamžiky na polaroidových fotkách!

V dnešní době se toho snažíme v průběhu života vnímat co nejvíce kolem sebe a připomínat si co nejvíce dobrých zážitků a pocitů, které nás v tu chvíli provázely. Například ten netradiční výlet s kamarády, party na konci roku nebo jen takové vtipné momentky z obyčejného všedního dne… Tyhle elegantní střípky vzpomínek v pokoji prostě nemohou chybět!
Využila jsem pro své účely spolehlivé (proto i tolik rozšířené) aplikace Printic, která je zdarma dostupná, ke stažení v tvém chytrém telefonu v App Store či v Android marketu (Apple minimálně s iOS 5, u Androidu min. 2.2).
Polaroidové fotky jsou hitem, který jen tak neskončí. A není divu! Vybrala jsem tedy pro začátek alespoň 9 fotek, které mám na Facebooku, Instagramu a v galerii svých obrázků na mobilu. Budu totiž moc ráda, když v průběhu své zaběhlé rutiny, kdy budu opět trávit večery po boku učebnic či hledat inspiraci na blog, se budu moct podívat kolem sebe a pokaždé mít důvod se usmát a zavzpomínat alespoň na zlomek svých radostí. Takhle budou i ty nejobyčejnější chvíle trávené ještě příjemněji! ňeknu si „Páni, ještě mě toho tolik čeká! Už teď se těším.“. A věřím, že brzy mi do pokoje skutečně přibude minimálně ještě jedna taková várka polaroidových fotek!
Co se mi na aplikaci a samotných fotografiích líbí – překvapilo mě, jak i fotka z mobilu může vypadat krásně v tištěné podobě. Na lesklé fotografii je zajištěna její maximální kvalita. V dolní části polaroidek je možnost připojit svůj vlastní text (vzkaz, motto, zkrátka cokoliv!). Výběr fotografií je velice rychlý a snadný. Po stažení aplikace Printic se jen stačí registrovat, vybrat libovolný počet fotek z mobilu nebo sociálních sítí, oříznout obrázek podle libosti, zadat adresu příjemce a… čekat na kouzelnou oranžovou obálku! :) Čekat nemusíš dlouho. V úterý jsem objednávku po škole odeslala a dnes (3. den) si ji po škole už zase vyzvedla ze schránky! A jak vypadalo rozbalování, na to se můžeš podívat v mém videu (zde).(Obálka mi přišla z Francie – z Paříže.)

Co říkáte na Printic? :-)


Lola-J